OHW en BIZ Hoogerwerf tekenen eerste netwerkpartnerplan


Het zetten van de handtekeningen markeert een belangrijk punt voor beide verenigingen. De OVdH is de eerste Bedrijven Investerings Zone (BIZ) in de Hoeksche Waard die zijn belangen in de regio door de OHW laat vertegenwoordigen.


De gemeente Hoeksche Waard ziet de OHW als belangenbehartiger van ondernemend Hoeksche Waard. De Ondernemersvereniging wil die regionale lobby graag voeren, bij voorkeur met steun van een zo groot mogelijke achterban. Ook andere actieve BIZ-en worden/zijn uitgenodigd om een netwerkpartnerplan aan te gaan.


In een netwerkpartnerplan behouden beide verenigingen hun zelfstandigheid en identiteit. De netwerkpartner betaalt een jaarlijkse vergoeding voor de belangenbehartiging. Leden van een netwerkpartner kunnen bovendien met korting lid worden van de OHW.
Alle netwerkpartners worden met een doorlink geplaatst op www.o-hw.nl In hun communicatie vermelden de netwerkpartners: ‘wij zijn partner van…’


OHW-voorzitter Frank van den Ouden bedankte de eerste netwerkpartner voor het vertrouwen dat BIZ Hoogerwerf de vereniging geeft. ,,We nemen de BIZ graag mee in de belangenbehartiging. Op die manier staan we als ondernemers samen sterk.’’

 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met OHW voorzitter Frank van den Ouden.
06-10544819


Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl